Ramenai SAMYANG BULDAK CARBONARA aštri vištienos skonio sriuba 130g

  • Ramenai SAMYANG BULDAK CARBONARA aštri vištienos skonio sriuba 130g

  • Karbonara skonio RAMEN makaronai BULDAK. 

    NAUDOJIMO INSTRUKCIJA. Įpilkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes.Vandenį išpilkite, tik palikite 8 šaukštelius vandens.Įdėkite skystą padažą ir dar 30 sekundžių pakepinkite.Suberkite dribsnius ir gerai išmaišykite.

    Sudedamosios dalys: Makaronai (77,5%) (KVIETINIAI miltai, modifikuotas tapijokos krakmolas,rafinuotas palmių aliejus,modifikuotas bulvių krakmolas, rafinuota druska, emulsiklis: E322(i); rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E501(i), E500, E339(ii), E330; tirštiklis: E412; žaliosios arbatos skonio aliejus. Sultinys 12,7%: vanduo, dirbtiniai vištienos skonio milteliai, SOJOS padažas, baltasis cukrus, raudonųjų pipirų milteliai, čili pipirų milteliai, SOJOS pupelių aliejus, svogūnas, raudonųjų paprikų sėklų aliejus, česnakas, modifikuotas bulvių krakmolas, paprikų ekstraktas, aitriosios paprikos ekstraktas, juodųjų pipirų milteliai, kario milteliai. Dribsniai 9,8%:nenugriebto PIENO milteliai,baltasis cukrus, PIENO milteliai, druska, macorelos SŪRIO milteliai, SVIESTO milteliai, modifikuotas bulvių krakmolas, petržolės, pipirų milteliai, česnako milteliai, SOJOS pupelių aliejus.Sudėtyje yra KVIEČIŲ, GLITIMO, SOJOS ir PIENO.

    Maistinė vertė 100g: energinė vertė 1770kJ/423kcal; riebalai 15,4g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,7g); angliavandeniai 64,6g (iš kurių cukrų 3,8g); skaidulinės medžiagos 2,5g;baltymai 6,2g; druska 2,6g. Laikyti sausoje,vėsioje vietoje.Grynasis kiekis: 130g. Geriausias iki: žr. datą ant pakuotės.

    Kilmės šalis: Pietų Korėja.